HUISSTIJL

De Huisstijl

De huisstijl is de visuele presentatie van uw bedrijf. Uw huisstijl heeft natuurlijk een uniek logo, met passend briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en afsprakenkaartjes.

Een huisstijl dient met name onderscheidend te zijn. Elfentaal is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele huisstijllen. Wij ontwerpen zowel krachtige bedrijfsidentiteiten als een huisstijl voor startende ondernemers. Wij zorgen in ieder geval altijd voor een uniek en passend ontwerp.

Brochure of Folder

Een brochure of een folder is een uitstekend middel om uw doelgroep te informeren. U kunt hierin laten zien wat sterke punten zijn en welke producten of diensten u hebt.

Wat is de kracht van een goede brochure? Waarom worden sommige brochures wel goed gelezen en andere meteen weggegooid? Naast de inhoud speelt het ontwerp een belangrijke rol. Het ontwerp moet aansluiten bij uw huisstijl. Uiteindelijk sluit uw huisstijl aan op uw visie en zorgt dit voor herkenbaarheid bij uw klanten.

Elfentaal weet als geen ander wat er nodig is om de aandacht van uw doelgroep te trekken met een brochure. Dit kan zitten in het verschil qua vorm, beeldgebruik en zelfs de papiersoort is hierin van belang.

Een brochure kan een zeer krachtig marketinginstrument zijn. Daar heeft u professionals voor nodig die niet alleen uitblinken in het ontwerpen, maar ook nog eens weten wat er tekstueel nodig is.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het grafisch ontwerp van de folder. Wij denken ook mee over de teksten en over de juiste plaatsing daarvan. Hoe beter en vollediger de input naar de vormgever, des te beter het resultaat. Heeft u zelf geen foto’s of teksten? Geen probleem! Wij helpen u hier graag mee.

Menukaart

Als horecaonderneming is het belangrijk om een goede, professioneel ogende menukaart te hebben.

De menukaart bepaalt welke sfeer en kwaliteit uw gast zal verwachten! De menukaart is het visitekaartje van ieder restaurant, brasserie of lunchroom. Als horecaondernemer weet u als geen ander dat een eerste indruk ontzettend belangrijk is.

Bij het ontwerpen van uw huisstijl en interieur heeft u daarom goed nagedacht over de sfeer die u wilt uitstralen. En het samenstellen van het menu doet u heel zorgvuldig, met aandacht voor kwaliteit en smaak.

Wij ontwerpen menukaarten in verschillende uitvoeringen en formaten, vraag ons gerust naar de diverse mogelijkheden.